Sol i sinne

Sol i sinne, brun inne. /Rudolf

Jag skulle gärna bli lite brun inne för det här håller inte längre. Det är första maj på lördag o var är herr sol? Och hans kompis värmen? Kan dessa snälla män ta tåget till växjö snarast? Inte flyget för man kan inte riktigt lita på Island att de inte släpper lös sin vulkan igen.


Diska, städa, tvätta

Känns som om jag städar konstant men på denna lilla ytan blir det aldrig rent. Längtar tills vi har ännu mer yta att smutsa ner på. Tvättar för tillfället med, skippar seminariet idag o går på det imorn istället för jag var i grovt behov av en tvättid.

Kongodagen närmar sig med stormsteg. Måste såklart alla gå på - > www.kongo.n.nu Kommer en massa intressanta föreläsare och man kan faktiskt lära sig en del :) 5 maj alltså, skriv in det i almenackan!

Slog mig precis att vi ska på fotboll på torsdag. Öster - Landskrona. Kan komma att bli intressant . Satt i lördags och förklarade off-side och diverse fotbollsregler för några vänner jag inte nämner vid namn. (för deras egen skull)



Grön curry

Har spenderat hela dagen hemma hos min kära vän Elin. Vi har förberett redovisning och opponering för morgondagen. Hann med en liten promenad i solskenet med. Mysigt!

Big bang blev inte så big bang som vi hade hoppats men det var trevlig kväll ändå.

Gårdagen spenderades med Emelie, Sofie , Victor , lite scones, jordgubbar , vindruvor och en skitläskig film! Det var också mysigt.


När jag och Elin kom tillbaka efter promenaden satt det ett par på en filt precis nedanför hennes fönster. Tjejen såg både sur och ledsen ut och killen sträckte försökande sig mot henne. Vi fick då snilleblixten att de skulle få lite stämningsmusik. Jag tänkte att Lämna honom nu med Weidegård var passande (för han hade säker gjort nåt dumt!) men Elin satte på My heart will go on... Sedan låg de och mös tillsammans på filten. De ska de tacka Elin för och inte mig. Det var kul att se och Elin från och med nu döpt till Elin Amor Skarin.

Just det ja. döpte ju inlägget för att jag ville berätta för alla att jag gjort en jättegod grön curry idag. :) Bara för att få lite utomlandskänsla. Och det fick jag! Ska nog försöka mig på lite frijoles i veckan också.

Somna bredvid dig

Lyssnar på Magnus Weideskog. Sicken kille asså, en manlig Melissa Horn. Jag gillart!
Något jag gillar ännu mer är att fältarbetet är klart.

Något jag gillar mindre, eller nästan egentligen känner ren avsky mot, är att man som Växjöbo drar upp rullgardinerna och får se snö. SNÖ!?  Den 21 april? Någon däruppe jävlas med oss.


Girls just wanna have fun

Nu är lägenheten uppsagd på riktigt. Känns mysko men ska bli riktigt kul att dela lya med min kära kompanjon. Vi byter våra snuskiga ettor till en (hoppas jag) trevlig trea med både kök, hall o garderober. Det måste jag säga är en lyx få förunnade.
 




 Här ska vi bo. o jäklar ja, vad kul vi ska ha.




Såhär kul typ. :)


Hey, Soul sister

Har haft fullt upp de senaste två veckorna. Eller nästan egentligen tre veckorna. Först var det Göteborg och mys hos min kära familj och alla mina favoriter. Är inte alls avundsjuk på Julia och Jessis lägenhet. Inget alls.

Därefter styrde jag kosan mot huvudstaden, Svalorna och SARAH. Väl i Sthlm fältarbetade jag o elin, sen umgicks jag med Sarah på kvällarna. Det var ett mysigt återseende och vi kom fram till att vi inte setts sedan december. Det är inte ok!

Kom tillbaka till bubblan i fredags kväll, och det kändes lite mysko att jag tyckte det var skönt att komma hem. Hem till Växjö. Trodde aldrig att jag skulle känna mig hemma någonstans där min familj inte är, men ack så fel jag hade.

Veckan har spenderats med fröken Skarin i bibblan vilket iofs inte varit så tråkigt som det låter.

Det roligaste på länge var för övrigt när jag, efter vi varit ute, somnar på Perras soffa, sen vaknar upp och utbrister Skogen därute är så läskig och går hem. Detta har jag i princip inget minne av men han fick sig i alla fall ett gott skratt. :D

Nu är det helg. Det är najs!

Romeo and Juliet

Jag sitter för tillfället hemma hos Julia o Jessi och dricker vin. Mycket trevligt!
Göteborg är som vanligt, och kooperativet är som vanligt, men kooperativet var mycket trevligt att besöka :)

Ville bara säga att jag lever. Och jag o jullan saknar Guate. Jättemycket!


RSS 2.0