Påsken 2011

Kändes mer som sommarlovet 2011 och gud så vi ni njöt.
Torsdagen och hemkomsten firades genom påskbuffe med papi på hans jobb. I deras bamba har jag inte varit sen jag var typ 8 år och frivililligt offrade en lovdag på att följa med han till jobbet. Därefter var det bara att skynda sig hem och svida om för Cykelvinprovning. Vi var fem tjejer, fem olika hus, fem olika viner och förrätt, varmrätt och efterrätt som skulle avverkas. Och sicken mysig/trevlig/rolig/minnesvärd kväll det blev. Ska lätt bli en tradition.


 

På fredag var det påsklunch med hela släkten hos farmor som följdes av en lååååångpromenix med Anna o Beethoven i Slottskogen. Kanondag där med.

 

 

Lördag :

 

Jag är sjukt nöjd med mitt "påsklov" och läääängtar ihjäl mig till 3 juni då jag åker hem för hela sommaren. Älskar mitt Göteborg och allt vad den underbara staden innebär. Tenta imorgon, snacka om back to reality :(



Freeeedom

Jag är nöjd, jag är frisk, jag har världens bästa vänner, jag är fri, jag har världens bästa familj, jag har världens bästa minnen, världen ligger för mina fötter och snart är det påsk. Jag är NÖJD!


Beeeeerlin

Har haft en underbar helg med Jullan och Sofie i Berlin. Oh jesus vilken stad. I början tyckte vi det var jobbigt att det inte fanns ett centrum i centrum, men vad gör väl det när det fanns så många pärlor att välja bland. Ta mig tillbaka nu!

 

Vad gjorde vi i Berlin då? Vi gick på Zoo, där vi såg en avatar-zebra-häst (kolla bild nedan), vi gick på museumx2, vi gick på guidad tur, vi käkade korv, vi drack Cava, dansade, träffade roliga människor och njöt av livet!



Vi hade en toppenhelg, som får fem av fem toasts!


RSS 2.0