Han är dum i hela huvudet!!

Vem kan man nu fråga sig att jag syftar på? Dagen till ära är det Johan af Donner som enligt DN tycker att hans straff på fem år är för hårt. Jag undrar om han själv vet vad han har gjort? Jag jobbar som frivillig i RKUF, dock sitter de inte ihop med Röda korset, men de har ett nära samarbete och jag och många med mig anser att han förstört, inte bara för Röda korset utan för alla insamlingsorganisationer. Gemene man tänker nog att man som frivillig står och skramlar med bössor (som många gulliga tanter gör), men det finns så mycket mer att göra. Men det är dock tanterna som har fått ta mest av denna skiten af Donner har skapat. Min vän var på möte med många av dessa tanter häromveckan och folk har skrikit glåpord till tanterna och behandlat dom illa. Gulliga tanter som lägger ner sin själ i något de anser vara bra att kämpa för. Det har af Donner förstört. Ge han ett hårdare straff för tusan!

Läs artikeln här!


Joooobbbb

Jag bloggar för tillfället för universitet (Här!), vilket innebär att det inte blir mycket skrivet här. Sparar den här bloggen till lite mer privata saker som att jag typ vill flyga. Som jag försökte göra på denna bild nedan.



Men jag ska faktiskt flyga snart. 8 april går planet till Berlin från Landvetter med mig, min ständige resekompanjon Jullan och min klippa Sofie. Vi ska titta på muren, dricka öl, gå omkring i Converse och vara lyckliga. Ni ser det framför er va? För det gör jag!

Så länge, en bild jag gillar sjukt mkt!

Sarah är vis


Tisdag

Doing what you like is freedom, liking what you do is happiness


RSS 2.0