The winner takes it all

Känns som att jag och mina kära kompanjoner Amanda och Sofie kommer bli en kanontrio det närmsta året i vårt freds- och utvecklingsträsk. Hade quiz i skolan idag, och vi vann. Gick för övrigt i skolan typ 10-17. Något jag INTE är van vid. Men detta vi läser nu tycker jag är intressant. Så det gör mig inget.

Såg för övrigt SD:s fina reklamfilm häromdagen. Den PR-byrån måste ju varit nöjd eftersom allihopa som knåpat ihop detta masterpiece verkar vara de skarpaste knivarna i sin låda (bransch) . Valet närmar ju sig med stormsteg, fast ändå tycker jag inte man hör så mycket om det. Förutom tidigare nämnda parti. Vi har i alla fall vattenmärkt vårat hem till de rödgröna.


Surfa med vågen

Nu har jag ramlat av igen. Känner att vi i vårat lilla kollektiv på Stallvägen skapar drama på hög nivå. Hur lyckas vi? Dock är jag sjukt nöjd med vårat kollektiv. Laga mat, tvätta o allmänt trök blir mkt roligare när man slipper göra det själv.

Skolan började idag igen. Denna terminen lär inte bli en dans på rosor, snarare ett dopp i bokdjungeln. Men jag ska inte klaga. Älskar när det är lite för mycket att göra. Hellre det än för lite. Har för övrigt inte orkat kriga mer mot tältet. Min fina lilla blåtira behöver inte en vän. Känner jag.


Tältkrig

Jag kan säga som såhär. Jag är glad att jag går fred och utveckling för krig är inte min grej. Har precis krigat klart med ett stort partytält och resultatet blev Tältet-Linda 1-0. För det slog mig, över ögat. Och det gör ont. Jätteont.

Men nu kan jag ju säga till de som undrar att jag vart i slagsmål. För det är ju ganska coolt.

Lugnet före stormen

Jag sitter här med en kopp kaffe och tittar på nyhetsmorgon (Jag vet vuxenpoäng!). Pontus gick precis och Empa sover. Här är lugnt och fridfullt, men i huvudet började jag tänka på lägenheten 12 timmar framåt. Då har nollningen satt igång och vi ska ha partaj här. Jisses amalia va roligt det ska bli.  Just nu sitter typ 50 informatörsstudenter nervösa i sina lägenheter och 30 nollare sitter hemma och är aspeppade. Ikväll kommer dessa människor vara lite runda under fötterna och partajja där jag sitter. Pepp, pepp, pepp är vad jag är!

Informatörsnollning 2010, here we come!


Hösten med stort H

Jag känner det på mig, hösten kommer bli kanon. Nollningen nu, därefter tjejpartaj som mina bruds ordnar, skolämnen som jag verkligen (tror jag iaf) kommer tycka om, en roomie som ser efter mig, stockholmsbesök x 2 och till sist ett besök till Stockholm som ligger på schemat. Känns som att det kommer fyllas på efter hand och i´m lovin it!

Inte ens pissvädret utanför kan göra mig på dåligt humör idag!

Regn och Rusk

Hösten är här. Nu är det ett faktum. Man vaknar på morgonen av att regnet smattrar mot rutan, det är kallt i sovrummet och man vill bara dra täcket över huvudet. Normalt i oktober? Ja, men inte i augusti. Det är i och för sig Växjö, där kan allt hända.

Men jag ber till dig snälla vädergud  eller vem du än är. Ge oss fint väder imorgon tills söndag. För då är det nollning och jag är så pepp!


Såna minnen :D


Back on track

Efter en sommar som gått jättefort är man nu tillbaka i Växjö. Sommarlovet började med en tvåveckors tågluff från Italien upp till Sverige. På vägen lärde vi oss bland annat att en osteria i Italien inte är ett ställe med bara ost, eftersom ost är ett svenskt ord. Vi lärde oss också att Stina är oemotståndlig för dräggiga italienare, en öl och en chokladbit är en perfekt middag och att det är svinkallt i Holland i juni. En underbart rolig tripp och den triggade igång reslusten något otroligt. Men sedan var det dags att tjäna ihop pengarna man investerat i minnen och resten av sommaren spenderades i kassan. Dock har jag haft en jättemysig sommar med mina goingar hemma och Tylösand och Lysekil kommer inte undan under sommarhalvåret.


Fina flickor i Florens


Midsommar i Lysekil med mina favoritsystrar

Sommaren hann även med en Winnebäck-Melissa Horn konsert, diverse stranddagar, båtutflykter och allt annat som hör sommaren till.


Tillbaka i Växjö känns det som om man aldrig lämnat campus. Jättekul att se alla igen och jag är så pepp för nollningen som sätter igång på torsdag. Vi hade en supertrevlig kräftskiva i fredags också vilket gör att jag vet att vi kommer få en nollning som går till historien!


RSS 2.0