Och jag har bara regn hos mig

Jag tog sovmorgon idag. En lång sådan. Hade inte Empa kommit hem så hade jag nog fortfarande legat kvar i sängen. Kände att det var okej när regnet smattrade mot rutan och det var så varmt under täcket.
Men eftersom hon kom hem tog jag tag i mig själv och kollade min spanska-kurs, och gissa vem som fick 5/5 på sista inlämningen? Sjukt nöjd eftersom den handlade om hur Spanien framställs i utländska medier.

Även om det regnar en himla massa nu hade vi en rolig och solig helg i huvudstaden. Var på fotografiska, käkade pasta, var på fest hos Salah o Kim, shoppade, fikade, kollade Vänner, åkte tunnelbana och hade det mysigt. Är dock oerhört avundsjuk på Emelie och Sanna som ska få bo där hela hösten. Var ganska så dålig med kameran men här kommer några få bilder:




Nej, nu är det dags för frulle. Puss så länge

Glass i stora lass

Öh, jag har hittat glassen för mig. Eller iofs så älskar jag ju all glass. Idag tänkte jag till och med att om jag måste välja en sak att äta livet ut, så skulle det vara glass. Så läste jag lite bloggar nu såhär på kvällskvisten, och vet ni vad!? Ben&Jerrys, de två männen i världen som inte (ALDRIG) sviker en, har släppt en chokladglass för en insamling av pengar till Östersjön. Det är ett smutsigt hav. För er som inte visste det. Det bästa med glassen är i alla fall att det är små peacemärken i. Och det vet vi ju alla att jag gillar ganska mkt. Fred.

Här kommer underverket:


Halleluja asså, jag är helt till mig. Nästan så man ska bli religiös?

Estocolmo

Imorgon drar vi till Stockholm för en tjej-weekend. Välbehövligt känner jag, inte för att vi jobbar ihjäl oss med B-uppsatsen, men att komma bort från bubblan. Vad ska vi göra där? Jo vi ska på Fotografiska museet, shoppa, mysa, träffa Salah och käka sushi. Nam nam nam.

I måndags firade vi Sannas födelsedag med sushi och bio. Det blev filmen Arthur och vet ni vad, jag skrattade så jag grät. Tre gånger. Försökte hitta ett av mina roligaste klipp på youtube, men det gick inte så bra. Den har fått dålig kritik, det förstår jag, men den var rolig som bara den i alla fall.


Segt

Ja mina vänner, uppdateringarna på den här bloggen är inte vad de än gång brukade vara. Men häng inte läpp för det, jag jobbar påt.

Läget annars då? Jo tack, räknar dagarna tills vi ska få sommarlov för den här terminen har inte varit nådig. För att nämna något roligt visade Stina mig den roligaste videon någonsin igår, njut ;)





.


RSS 2.0