Back to reality

Sa hejdå till sommarglädjen i fredags, pussade mina tjejor o Jonis hejdå i lördags och begav mig tidigt i söndags till Växjö. Sommaren passerade som en vindpust, den kom och försvann. Hade nio spännande veckor på mitt ålderdomshem där jag träffade en del gulliga tjejer och desto fler gulliga tanter och gubbar. Hann som sagt också med en vecka i Borlänge med massor av musik och bra folk samt en vecka i Grekland där man drack ett par liter öl, solade lite och skrattade ikapp med italienare.

Tillbaka i Växjö känns det som om man inte varit borta en sekund. Både på gott och ont om jag får säga det själv. Det goda är ju vännerna, det onda är väl Växjö. haha Nej så illa är det inte, men stan har ju inte precis vuxit under sommaren. Kurserna den här terminen känns i alla fall spännande och relevanta för programmet och egentligen kan ju inget bli sämre än vad det var i våras. Hey, jag är inte bitter.

Hösten lär ju också springa förbi i rekordfart då man ska söka stipendium till C-uppsatsen, hitta en organisation till densamma, vaccineringar+visum+biljett till Indien ska ordnas, extrakurs ska läsas, vänskaper ska upprätthållas (kanske t.o.m hitta nåra nya), dansgolv ska erövras och olympen skall besökas. Vips så kommer vi ha Januari och Indien. Yeyyyy! Nej, nu ska jag iväg till olympen och spinna som aldrig förr :)

Summerlove

Tiden - Jag tjötar om detta ämne så mycket, men jag kan inte sluta facineras av hur fort tiden går. När jag började sommarjobba, såg jag nio tunga veckor framför mig och nu har jag en och en halv vecka kvar. Detta är första sommaren, sedan jag i princip började utforska världen själv, faktiskt inte har gjort något speciellt på min lediga tid. Dels för att den lediga tiden har varit oerhört begränsad men också för att ekonomin inte har varit helt hundra. Men egentligen har det varit otroligt skönt att bara vara när jag varit ledig och faktiskt kunna vara lite spontan. En långpromenad slutade på sjöbaren där vi drack rosé och käkade efterrätt, en måndagseftermiddag blev det öarna och en liten spelning med Oskar Linnros och det har även funnits tid till att umgås med de som ligger mig närmast hjärtat.

Jag och Sarah diskuterade ämnet livet på Lilla London nu i veckan och man är alldeles för dålig på att uppskatta det man har istället för att vara bitter på att man måste jobba, det regnar när man är ledig och alla män (läs pojkar) är dumma i huvudet. Istället ska man vara oerhört tacksam för att man har ett jobb, vännerna är bara bäst och det finns faktiskt män som är gulliga och visar uppskattning, det är för mig summerlove!

Puss

bästa

 

 

Sommar


RSS 2.0